Salon za šišanje i njegu pasa ZVEKI

Zdravija i ljepša koža vašeg ljubimca

Kućni ljubimci, kao i ljudi, imaju veću vjerojatnost da ostanu zdravi kada su čisti i dobro njegovani.

Redovitim dolaskom u salon i uz malo truda doma, i vi i vaš ljubimac osjetit ćete olakšanje: manje zapetljanosti, manje dlaka po kući, manje prljavštine i neugodnih mirisa, a vaš pas će imati zdraviju i ljepšu kožu i dlaku.

Uređivanje pasa važno je tijekom cijele godine. Ljeti zbog vrućine, a zimi i ostalim dobima zbog čistoće. Na kraću dlaku manje se lovi vlaga, prljavština i puno je lakša za održavanje.

Suprotno uvriježenom mišljenju, psi i mačke nisu divlje životinje, oni zahtijevaju redovnu njegu i pažnju kako bi ostali zdravi. Svako uređivanje i dotjerivanje uključuje sve potrebe vašeg ljubimca, češljanje, raščešljavanje, šišanje, trimanje i kupanje.

Po samom dolasku psa ili mačke na uljepšavanje napravi se prvo procjena općeg stanja kože i dlake pa se i prema tome odlučuje koja vrsta šampona će se koristiti.

Salon-za-šišanje-i-njegu-pasa-ZVEKI-uređivanje-pasa

Suradnja sa Specijalističkim veterinarskim ambulantama Marković dodatna je prednost salona za šišanje Zveki, jer iskustvo veterinarskog tehničara omogućuje mi da uočim, te obavijestim vlasnika psa o mogućem zdravstvenom problemu, a u neposrednoj blizini su i veterinari koji po potrebi mogu preuzeti klijenta za veterinarsku obradu ili na konzultacije.

Suradnja omogućuje i pružanje usluga raznoraznih medicinskih i dermatoloških kupki s posebnim preparatima.

Osim kupanja i šišanja, usluga uključuje i rezanje noktiju, te po potrebi evakuaciju sadržaja analnih vrećica.

Za kupanje kućnih ljubimaca koristimo proizvode “Vetoquinola”.

Zovem se Zvjezdana i po zanimanju sam veterinarski tehničar. U struci radim od 1999. godine, a šišam i uređujem pse od 2000.
Moja velika ljubav prema životinjama odredila je moj životni put i to me svakodnevno pokreće.Ovaj posao ne možete raditi ako nemate ljubavi, strpljenja, kreativnosti i požrtvovnosti za svoje male i velike „dlakavce“.

Neke znam od kad su došli na ovaj svijet, pratila sam ih i uređivala i sad su u pristojnim penzionerskim godinama. Svaki od njih ima svoju osobnost i tako ih treba i prihvatiti.

U početku karijere bila sam zaposlena kao veterinarski tehničar u ambulanti i šišala pse, ali je s godinama nastala samostalna priča – salon Zveki, koji se nalazi u sklopu prostorija Specijalističke veterinarske ambulante Marković s kojom vrlo uspješno surađujem.

Salon-za-šišanje-i-njegu-pasa-ZVEKI-Zvjezdana

Certifikati i diplome

Salon-za-šišanje-i-njegu-pasa-ZVEKI-Zvjezdana-Certifikat-1
Salon-za-šišanje-i-njegu-pasa-ZVEKI-Zvjezdana-Diploma-2
Salon-za-šišanje-i-njegu-pasa-ZVEKI-Zvjezdana-Certifikat-2
Salon-za-šišanje-i-njegu-pasa-ZVEKI-Zvjezdana-Diploma-3

Galerija prije i poslije

Obratite nam se sa povjerenjem

ADRESA

I Pile 33 (Kruge)
10000 Zagreb

RADNO VRIJEME

Prema dogovoru

Najbolji prijatelji Vašeg najboljeg prijatelja.

Adresa

I Pile 33,
10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon

01 6145 440

Pišite nam na e-mail

info@markovic.hr

Hitna veterinarska ambulanta
0-24h

Kućne posjete veterinara - prema dogovoru

Skip to content